Dit zijn wij

Array

Gelijktijdig met mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, ben ik nu beginnend assistent accountant audit bij Spek Accountants en Belastingadviseurs. Hiermee wil ik mijn tot nu toe opgedane kennis vergroten door het in praktijk uit te oefenen. Ik ben enthousiast om zowel samen als individueel te werken aan de auditwerkzaamheden met mijn collega’s. In mijn privéleven fitness en lees ik graag.

J.A.D. (Julia) Goeder

Array

Tijdens mijn tijd op het MBO heb ik twee periodes stage gelopen bij Spek Accountants. Na de opleiding te hebben afgerond ben ik bij Spek blijven werken. Ik werk als assistent accountant in het samenstelteam, ik stel voornamelijk jaarrekeningen op en verzorg diverse soorten aangiftes. De afwisseling in klanten en het samenwerken met toffe collega’s maken het werk leuk! In mijn vrije tijd doe ik aan boksen.

W. (Wilmer) Slingerland

Array

Momenteel volg ik de studie Financiële Administratieve Beroepen en werk ik sinds mijn stage eind 2021 als beginnend assistent-accountant bij Spek Accountants & Belastingadviseurs. Ik hou van de diversiteit in mijn werk, de goede werksfeer en de gezellige collega’s. Dat maakt dat ik elke dag met plezier naar kantoor ga. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met vrienden of familie of ik lees een inspirerend boek.

J. (Johanna) de Wit

Array

Ik werk al een flink aantal jaren in de accountancy. In 2016 kwam ik hier in dienst nadat Spek Accountants & Belastingadviseurs het kantoor waar ik daarvoor werkte, had overgenomen. Hierdoor ken ik een aantal klanten al heel lang en weet ik goed wat ze nodig hebben. In 2019 heb ik de cursus Register Belasting Consulent afgerond. Als assistent-accountant houd ik mij bezig met jaarrekeningen samenstellen en controleren en stel ik fiscale aangiften op. In mijn vrije tijd wandel ik graag en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

L.J. (Jacolien) van Duin - van Soest

Array

Sinds 1986 werk ik in de accountancy. In 2002 ben ik bij Spek Accountants & Belastingadviseurs begonnen als registeraccountant in de samenstelpraktijk. Het leukste aan mijn vak vind ik het cijfermatige gepuzzel en voor klanten goede en ook praktische oplossingen proberen te vinden. Dat doe ik graag samen met een zeer plezierig team.

K. (Klaas) Jansen RA

Array

Het mooiste aan mijn vak als accountant en belastingadviseur is de mens en de business achter de cijfers. Ook sta ik als ondernemer naast mijn klanten en denk ik als adviseur in oplossingen. Naast het uitoefenen van mijn mooie vak ben ik actief als bestuurder en toezichthouder bij verschillende (onderwijs)organisaties. In privé maak ik het liefst langeafstandswandelingen in binnen- en buitenland. Daarnaast lees ik veel en studeer ik nog altijd heel graag.

mr drs C. (Cees) Spek RA

+31 653 595490
Array

Al sinds ik in 2002 bij Spek Accountants & Belastingadviseurs begon, verricht ik veel verschillende werkzaamheden. Ik verwerk salarissen, stel jaarrekeningen samen en stel tussentijdse rapportages op. Die afwisseling en de goede werksfeer maakt dat ik hier al vele jaren met veel plezier werk.

A.J. (Plonie) Theunisse

Array

Ik ben relatiemanager samenstelpraktijk en werk hier sinds 2010. Door de diversiteit aan klanten is geen dag hetzelfde. Ik werk met een team van fijne collega’s en houd me bezig met administratie, jaarrekeningen, belastingen en geef klanten advies over hun financiële en fiscale mogelijkheden. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen en geef kracht- en cardiotraining om fit te blijven.

L.N. (Lenneke) Ruseler - op den Brouw AA

Array

Het leukste aan mijn werk vind ik het directe contact met klanten. We bespreken niet alleen de jaarrekening, maar kijken ook naar de toekomst. Als vaste adviseur ken ik de situatie waardoor ik waardevol advies kan geven. Dat inspireert mij. Wat mijn werk extra plezierig maakt, is dat ik met een hecht team nauw samenwerk. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Daarnaast ben ik bestuurder bij diverse organisaties om ook naast mijn werk iets voor een ander te kunnen betekenen.

A. (Arjan) van Vliet AA

Array

Ik werk sinds 2017 als registeraccountant bij Spek Accountants & Belastingadviseurs en ben verantwoordelijk voor de controles bij onze cliënten. De interessante opdrachten en de prettige collega’s maken mijn werk leuk en afwisselend. Daarbij hebben we oog voor iedereen, of je nou een collega of een klant bent. Dat maakt ons kantoor wat mij betreft uniek. Thuis heb ik een gezin met 5 kinderen. Daarom is het fijn dat ik mijn functie in deeltijd kan uitvoeren. Ik ben vaak buiten met mijn gezin en hou erg van wandelen en lezen.

E.L. (Linda) Troost - Timmermans MSc RA

Array

Cijfers leven voor mij, daarom vind ik het heerlijk om in dit vak te werken. Ik zorg dat de administratie van onze klanten op orde is, dat kan bij ons op kantoor of bij de klant. Daarnaast verwerk ik btw-aangiften en help ik klanten met het opstarten en inrichten van de administratie. Ik werk al sinds 2014 met veel plezier bij Spek Accountants & Belastingadviseurs. Door de goede sfeer, de afwisseling en de vrijheid die ik krijg, is geen dag hetzelfde. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn man en 2 honden en kan ik goed ontspannen met een haaknaald en draad in mijn handen.

Martine

Array

Als administratief medewerkster houd ik me bezig met boekhouding, administratieve werkzaamheden en ondersteunende werkzaamheden voor collega’s. Ook verwelkom ik klanten op kantoor en aan de telefoon. Ik heb gezellige collega’s en waardeer de fijne werksfeer bij Spek Accountants & Belastingadviseurs. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond in de natuur en ben ik graag bezig met fotografie en interieurstyling.

E.C. (Claudia) de Waardt - Boudesteijn

Array

Het bezig zijn met cijfers begon al tijdens mijn schooltijd op de MULO. De keuze om een baan te zoeken in de administratieve sector was daarom dus een logische stap. Ik doe dit werk nog steeds met veel plezier.

H. (Henny) Broer - van Buuren

Array

Na een stageperiode ben ik in 2020 bij Spek Accountants & Belastingadviseurs in dienst gekomen als junior assistent-accountant. Ik stel jaarrekeningen samen en verzorg belastingaangiften en hou van de vele uitdagingen en diversiteit bij klanten. Buiten werktijd spendeer ik graag tijd met mijn familie.

D.V. (Dyanne) Ortega

Array

Naast registeraccountant ben ik opgeleid tot IT-auditor en heb ik ruim 20 jaar ervaring met diverse soorten audits, governance & control, data-analyse en bijzondere onderzoeken en adviesopdrachten. Ik werk o.a. als registeraccountant in het controleteam, houd mij bezig met jaarrekeningcontroles bij mkb ondernemingen en onderzoek IT-omgevingen. Ook buig ik me over vaktechniek en compliance. Het is fijn dat ik met mijn kennis en ervaring ondernemers goed kan adviseren. Dat geeft me voldoening. Naast mijn werk beleef ik plezier aan mijn gezin en doe ik diverse werkzaamheden als vrijwilliger.

drs. A.A.J. (Anco) Bruins RA RE CISA

Array

Sinds 2019 ben ik actief als assistent-accountant bij Spek Accountants & Belastingadviseurs en houd me bezig met het samenstellen van jaarrekeningen. De diversiteit aan klanten maakt mijn functie afwisselend, uitdagend en leuk. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn man en 2 kinderen of lees ik een boek.

W. (Willemieke) Hoek – Eijkelenboom

Array

Naast mijn studies fiscaal recht en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werk ik als assistent accountant bij Spek Accountants en Belastingadviseurs. Deze combinatie geeft mij de mogelijkheid om opgedane kennis in de praktijk te brengen en mij verder te ontwikkelen.

A. (Anne) van Asperen

Array

Sinds eind 2023 ben ik, naast mijn studie Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam werkzaam bij Spek Accountants & Belastingadviseurs. Het is fijn om de theoretische kennis die ik tijdens mijn studie op doe direct toe te passen in de praktijk. Ik ervaar dit als bijzonder prettig en leerzaam. Door de fijne werksfeer en de leuke collega’s ga ik altijd met veel plezier naar mijn werk. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn hobby paardrijden of breng ik deze door met mijn familie of vrienden.

M. (Marieke) Sterrenburg

Array

Sinds April 2023 ben ik werkzaam bij Spek Accountants en Belastingadviseurs als systeembeheerder. Vandaag de dag leven we in een tijdperk waarin we steeds afhankelijker zijn van zowel hard- als softwarematige oplossingen om onze werkzaamheden uit te voeren. Telkens weten we manieren te vinden om dit op efficiëntere wijze te bewerkstelligen. Het is aan mij om mijn collega’s de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid te garanderen en te voorzien in support zodat zij dag in, dag uit tegen zo min mogelijk automatiseringsproblemen aanlopen. Daarnaast ben ik actief binnen de MR op de basisschool van onze 3 kinderen en ga ik graag met het hele gezin met de caravan op pad.

B.J. (Bart) Ruseler

Array

Sinds begin 2023 ben ik werkzaam bij Spek Accountants en Belastingadviseurs. Ik ben vooral actief met administratieve werkzaamheden voor klanten. Daarnaast verricht ik ondersteunende werkzaamheden voor collega’s, ontvang ik bezoekers en handel telefonische contacten af. Dit alles maakt mijn werk heel afwisselend en geeft mij veel voldoening. Ik werk in een gezellig team van collega’s. Dit draagt bij aan een prima werksfeer. Naast mijn werk ben ik thuis vooral actief met wandelen, fietsen en tuinieren, en bak regelmatig iets lekkers voor mijn man en 2 zonen.

G. (Gerdine) den Braber - Huijzer