Dit zijn wij

Array

Mijn naam is Jacolien (1973). Ik ben gehuwd en heb drie kinderen. Sinds het jaar 2000 ben ik werkzaam in de accountancy. Het vorige accountantskantoor waar ik werkte is overgenomen door Spek Accountants en Belastingadviseurs B.V. Hierdoor heb ik met sommige klanten een jarenlange klantenbinding, dat is erg leuk. Mijn werk bestaat onder andere uit het samenstellen van jaarrekeningen en alle fiscale aangiften die hierbij horen. In het voorjaar doe ik veel aangiften inkomstenbelasting voor particulieren. Ik volg momenteel de cursus Register Belasting Consulent en hoop deze in 2019 af te ronden. Deze cursus is erg leuk om te doen. Zo kan ik de theorie direct toepassen in de praktijk en is mijn fiscale kennis helemaal up­to­date.

L.J. (Jacolien) van Duin- van Soest

Array

Het bezig zijn met cijfers begon al tijdens mijn schooltijd op de MULO. De keuze om een baan te zoeken in de administratieve sector was daarom dus een logische stap. Ik doe dit werk nog steeds met veel plezier.

H. (Henny) Broer-van Buuren

Array

De grote diversiteit in cliënten zorgt voor boeiende en afwisselende werkzaamheden bij Spek Accountants en Belastingadviseurs B.V.

A.J.C. (Arjo) van Dorp

Array

Het leuke aan het werk is met name het cijfermatig gepuzzel en goede praktische oplossingen proberen te vinden voor de desbetreffende klanten. Dat alles doe ik binnen een plezierig team.

Klaas Jansen RA

Array

Ik verzorg de salarisadministratie voor verschillende klanten. Dit is een zeer afwisselende baan, waarbij het contact met de klanten ontzettend leuk is.

W.J. (Nina) Heuvelman- Otterspeer

Array

Het mooiste in mijn vak als accountant en belastingadviseur is de mens en de business achter de cijfers. Tegelijkertijd sta ik ook als ondernemer naast mijn klanten. Als adviseur ben ik altijd heel oplossingsgericht bezig. Naast werken ben ik actief als bestuurder en toezichthouder in verschillende organisaties, met name in de onderwijswereld. Mijn belangrijkste hobby is langeafstandswandelingen maken in binnen- en buitenland. Daarnaast lees ik graag en speel ik piano.

mr drs C. (Cees) Spek RA

Array

Ik heb iets met cijfers en met boekhouden, dat kan ik mooi combineren bij Spek!

A.J. (Plonie) Theunisse

Array

Het uitdagende aan mijn werk is de diversiteit aan klanten in de meest uiteenlopende sectoren en verschillende ondernemingen, van groot tot klein. Verder is het prettig dat je voor de meeste klanten diverse werkzaamheden verricht op het gebied van administratie, jaarrekeningen, belastingen en advies. Doordat je inzicht hebt in de gehele financiële situatie van de klant, kun je een helder en duidelijk advies geven. Het werken in een team ervaar ik als zeer positief, mede omdat ik fijne collega’s heb bij Spek Accountants. Ik ben getrouwd en moeder van drie jonge kinderen. Verder geef ik krachttraining en cardiotraining op sportscholen in mijn vrije tijd om mijn zittende beroep te compenseren. Zo blijf ik een hardwerkende, fitte moeder.

L.N. (Lenneke) Ruseler- op den Brouw AA

Array

Het leukste aan het werk vind ik de contacten met de klanten. In de besprekingen met de klanten kijk ik niet alleen naar de jaarrekening, maar ook naar de toekomst. Ik overzie graag het geheel om tot de beste (belastingtechnische) adviezen te komen voor de klant. Daarnaast werken we op ons kantoor in een hecht team. Dit maakt het werk nog plezieriger. Naast mijn gezin en mijn werk als accountant-administratieconsulent, ben ik als bestuurder actief in diverse organisaties. Het is goed om naast je werk ook iets voor een ander te mogen betekenen.

A. (Arjan) van Vliet AA

Array

‘Na het vwo heb ik gekozen voor de combinatie van werken en studeren in de accountancy, omdat het mij aansprak om bezig te zijn in het arbeidsproces en ik affiniteit heb met cijfers. De studie naast het werk was hiervoor ideaal. Bovendien zorgde het ervoor dat ik het geleerde direct kon toepassen in de praktijk. Het werken als accountant bij Spek Accountants en Belastingadviseurs biedt een gevarieerde werkomgeving met interessante klanten en prettige collega’s. Wat ons kantoor uniek maakt is dat we oog hebben voor de mensen waarmee we werken, of dit nu een collega of een klant is. In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten in de buitenlucht. Ik houd van wandelen, skiën of het maken van uitstapjes met mijn man en vier kinderen. Ook houd ik erg van lezen.’

E.L. (Linda) Troost- Timmermans MSc RA

Array

Cijfertjes leven voor mij, daarom vind ik het heerlijk om in dit vak te werken. Het samenwerken met en het werken bij de cliënt geeft mij grote voldoening en zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Martine

Array

De leuke collega’s en de fijne sfeer maakt het werken bij Spek Accountants tot een prettige werkomgeving. Ik verzorg de boekhouding en daarnaast ondersteunende werkzaamheden voor collega’s. Ook het contact met klanten bij binnenkomst en via de telefoon is één van mijn werkzaamheden. Een leuke, veelzijdige baan. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd maak ik graag marsepein taarten, geniet ik van wandelen met onze hond in de natuur en vind ik het leuk om me met styling van interieur bezig te houden.

E.C. (Claudia) de Waardt-Boudesteijn

Array

Ik werk al vele jaren voor het bedrijf Spek in verschillende functies. Bijvoorbeeld in salarisadministratie, boekhouding, ondersteuning bij verschillende klanten en op dit moment als directiesecretaresse. Het werken met en voor collega’s doe ik graag, ook het werken met mensen geeft mij energie. Voor veel mensen die bellen met het kantoor Spek ben ik meestal het eerste aanspreekpunt. Klantgerichtheid en klanten optimaal bedienen is mijn passie en met plezier je werk doen is voor mij heel belangrijk!

C.P. (Cora) van der Wal-Mourik

Array

Vanaf het mbo al wilde ik het niet alleen bij boekhouden laten, maar verder ontwikkelen op het gebied van accountancy. Dus ben ik verder gaan studeren op het hbo. Ik heb de opleiding accountancy gedaan omdat ik affiniteit heb met cijfers. Na mijn stageperiode als assistent accountant ben ik in 2020 in dienst getreden bij Spek Accountants en Belastingadviseurs BV. Ik kan zeggen dat ik hier fijn zit door de leuke sfeer en leuke collega’s. In mijn vrije tijd sport ik graag en doe leuke activiteiten met mijn familie.”

Dyanne Ortega

Array

Tijdens mijn Mbo-opleiding bedrijfsadministratie heb ik 2 keer 10 weken stage gelopen bij Spek Accountants en Belastingadviseurs. Dit beviel goed. Nadat ik de opleiding afgerond had kreeg ik direct de mogelijkheid om bij Spek in dienst te komen en de opleiding HBO Bachelor Accountancy werken-leren te gaan volgen. De sfeer is goed en ik krijg veel ruimte om te leren/ontwikkelen. In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen.

W. (Wilmer) Slingerland

Array

De ondernemer staat bij mij centraal en ik krijg dan ook energie van het praktisch toepassen van mijn kennis bij het oplossen van lastige problemen waarmee de ondernemer wordt geconfronteerd. Ik ben een gedreven, doelbewuste en pragmatische registeraccountant en IT-auditor met ruim 20 jaar ervaring met diverse soorten audits, governance & control, data-analyse en bijzondere onderzoeken & adviesopdrachten. Naast mijn werk beleef ik plezier aan mijn vrouw en vier kinderen en diverse taken als vrijwilliger.

drs. A.A.J. (Anco) Bruins RA RE CISA

Array

Het leuke aan mijn vak is de combinatie van werken met mensen en werken met cijfers. Ik doe beide al een flink aantal jaren met plezier, de laatste tijd binnen het team van Spek Accountants en Belastingadviseurs. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd aan mijn gezin en aan mijn hobby’s wandelen en lezen.

H.J.P. (Hendrik Jan) Noordzij

Array

Na velen jaren bij een zorginstelling op de financiële administratie gewerkt te hebben, heb ik eind 2019 de switch gemaakt naar Spek Accountants & Belastingadviseurs. De werkzaamheden die ik uitvoer bestaan vooral uit het samenstellen van jaarrekeningen. De diversiteit aan klanten is een leuke afwisseling en maakt het werk uitdagend en leuk. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, puzzelen en verder lees ik graag een boek.

W. (Willemieke) Hoek – Eijkelenboom